Monday, 2 January 2012

Ayuh! Kembali Ke Sekolah..

Assalamualaikum, Apa khabar teman2, harap2 sihat belaka..

Akhirnya cuti sekolah sudah sampai ke penghujungnya. Esok dah nak mula sesi persekolahan 2012.. Adik Ain dah kembali ke U, Adik Ana baru je daftar masuk asrama pagi tadi,Adik bongsu Tamar (Adik Atie) tengak sibuk duk persiapkan kelengkapan persekolahannya (last check), umi pulak sedang bertungkuslumus menyiapkan tempahan baju sekolah.. Dah rasa macam malam raya la plak.. hahaha..


Teringat zaman kecik2 dulu.. seminggu sebelum buka sekolah, semua kelengkapan dah siap.. tunggu nak g sekolah je..
Kamu.. kamu.. kamu ni, dah siap ke utk ke sekolah esok? Dah periksa apa yg patut ada? Jangan main cincai2 jer, cuba buat check list. 

Top of Form
Baju Sekolah
Kasut Sekolah
Beg Sekolah
Bekas Pensil
Stokin
Bottom of Form

Bagus3x.. bagus la kalau semua dah ada... ha.. satu lagi, esok jgn lupa bawa duit lebih, mana la tau, ada kena beli benda2 yg xde dalam senarai.. Apa-apa pon. 

Selamat Kembali Ke Sekolah...

Belajar Rajin-Rajin ya... sampaikan salam Tamar Muda kat guru2..

Wasalam..

2 comments: